Video Teknik Research Produk Hot Shopee

Teknik Research Produk Hot Shopee

RM 50.00

Ambil kira 3 perkara ni……

  1. Kepada anda yang baca post ni, anda boleh cuba explore Shopee tu sendiri. Cuba mengadap Shopee tu 3 hari 3 malam, mana tahu, anda akan jumpa caranya, sebagaimana saya dulu
  2. Atau, kalau anda nak cepat, dan tak mau pening-pening, boleh je belajar kaedah ni daripada saya. Saya ada buat rakaman video, dalam tu saya tunjukkan cara nak cari produk hot di Shopee. Apa langkahnya, apa kriterianya, apa tekniknya.
  3. Dalam video tu juga, saya ada kongsikan beberapa tip, untuk mengatasi seller Shopee yang jual harga murah.
    Salah satu produk Hot yang saya jumpa, seller tu jual RM4, saya beli kat dia, saya jual balik kat Shopee RM30. Sampai ke harini, produk saya tu ada orang beli.

Description

Anda tak tahu nak jual apa di Shopee? Tapi, minat berniaga di Shopee?

Baca di bawah…

Ambil kira 3 perkara ni……

  1. Kepada anda yang baca post ni, anda boleh cuba explore Shopee tu sendiri. Cuba mengadap Shopee tu 3 hari 3 malam, mana tahu, anda akan jumpa caranya, sebagaimana saya dulu
  2. Atau, kalau anda nak cepat, dan tak mau pening-pening, boleh je belajar kaedah ni daripada saya. Saya ada buat rakaman video, dalam tu saya tunjukkan cara nak cari produk hot di Shopee. Apa langkahnya, apa kriterianya, apa tekniknya.
  3. Dalam video tu juga, saya ada kongsikan beberapa tip, untuk mengatasi seller Shopee yang jual harga murah.
    Salah satu produk Hot yang saya jumpa, seller tu jual RM4, saya beli kat dia, saya jual balik kat Shopee RM30. Sampai ke harini, produk saya tu ada orang beli.

    Jadi, harga bukan masalah di Shopee. Betul, ada orang akan cari yang produk yang betul2 murah. Tapi, ramai lagi yang tak kisah harga, asalkan tidak mahal sangat, insya Allah boleh terjual.