Panduan Lengkap Buat Blog Sendiri

Panduan Lengkap Buat Blog Sendiri ini adalah sebuah panduan yang amat lengkap dan amat sesuai bagi sesiapa sahaja yang baru ingin membina dan mempelajari cara membuat blog sendiri melalui WordPress.

Ia mengajar anda daripada cara membeli pakej hosting, tip memilih pakej hosting, cara install blog WordPress anda sendiri, apa perkara yang wajib anda lakukan setelah membina blog anda sendiri (setting blog), cara mempromosikan blog anda, cara melakukan File Transfer Protocol (FTP) dan banyak lagi tips-tips berguna dalam blogging.

Ia padat dengan gambar screenshot langkah demi langkah, sudah tentu memudahkan sesiapa sahaja mempelajarinya. Juga disertakan checklist Pelan Tindakan langkah demi langkah bagi memudahkan tindakan anda. Hanya ikuti panduan yang diberikan, anda bakal membina blog pertama anda sendiri selepas ini.

Oleh sebab itulah, saya mengambil peluang untuk menjadi pemilik sah ebook panduan Buat Blog Sendiri ini. Anda boleh mendapatkan Panduan Buat Blog Sendiri ini melalui saya dengan harga tawaran daripada saya.

Panduan Buat Blog Sendiri ini adalah dalam format Ebook iaitu boleh dibaca melalui komputer atau dicetak. Ia sentiasa dikemaskini oleh saya sendiri dan juga sebagai pembeli sah melalui saya, anda mendapat sokongan support daripada saya sepanjang masa.

Untuk maklumat lanjut Panduan Lengkap Buat Blog Sendiri ini, sila layari Laman Utama : Panduan Lengkap Buat Blog Sendiri di sini.

Semoga Panduan ini membantu anda membina blog anda sendiri sebagaimana saya dahulu. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *